Ειρήνη ΓεωργαλλάJun 30, 20204 minChef στο προσκήνιο: Τίμος ΖαχαράτοςΑυτός είναι ο chef του νέου εστιατορίου Jam στη Λεμεσό. Κατάγεται από την Κεφαλονιά, μεγάλωσε στην Πάτρα κι έπειτα ταξίδεψε πολύ, καθώς...
Ειρήνη ΓεωργαλλάJun 23, 20202 min50 Best "Bid for Recovery" H μεγαλύτερη δημοπρασία που έγινε ποτέ για τη διάσωση των εστιατορίων. Η παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού έχει επιφέρει τεράστια κρίση...
Ειρήνη ΓεωργαλλάJun 3, 20201 minΓνωστό εστιατόριο της πρωτεύουσας αλλάζει concept και μας επανα-συστήνεταιΤο εστιατόριο Μαγιοπούλα, υπό την καθοδήγηση του σεφ Ανδρέα Ανδρέου αποχαιρετά το στιλ της ψαροταβέρνας και κάνει στροφή σε νέα μονοπάτια...