Ειρήνη ΓεωργαλλάMay 11, 20205 minΕστιάτορες και κορωνοϊός: συνέντευξη με τον Ανδρέα Λόρδο, Διευθυντή του LimoncelloΜας μιλά για την κρίση που βιώνει ως επιχειρηματίας και τους σχεδιασμούς του στη «νέα πραγματικότητα». Ο χώρος της εστίασης είναι από...
Ειρήνη ΓεωργαλλάMay 3, 20205 minΠώς σχεδιάζουν οι πόλεις ανά το παγκόσμιο να διαχειριστούν το άνοιγμα των εστιατορίωνΜε τον κόσμο να μετατοπίζεται στο επόμενο στάδιο της κρίσης του κορωνοϊού, η δεύτερη φάση θα περιλαμβάνει το "να ζούμε με τον ιό", αλλά...
Ειρήνη ΓεωργαλλάMay 1, 20202 minΣεφ σε καραντίνα: συνταγές με δυο αστέρια Michelin από τη Γεωργιάννα ΧιλιαδάκηΗ γνωστή ρήση λέει «ουδέν κακόν αμιγές καλού». Και στην περίπτωση της καραντίνας, ένα από τα καλά, είναι ότι οι σεφ μαγειρεύουν στο σπίτι...