Ειρήνη ΓεωργαλλάApr 29, 20203 minΓιατί λάτρεψα το βιβλίο "Time" του σεφ Gill MellerKάποια βιβλία μαγειρικής δεν αποτελούν απλή καταγραφή συνταγών και σε κάνουν να τα ξεχωρίζεις λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα. Οι φίλοι...
Ειρήνη ΓεωργαλλάApr 18, 20202 minΗ πρωτοβουλία των Ελλήνων σεφ που συγκινείΌταν η αγάπη και η αλληλεγγύη συντάσσονται στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Στη δύνη της μάχης κατά του κορωνοϊού, μια μερίδα Ελλήνων σεφ...
Ειρήνη ΓεωργαλλάApr 18, 20203 minΣκέψεις μιας foodie σε καραντίναΟ περιορισμός στο σπίτι συνοδεύεται αναπόφευκτα από σκέψεις και αναμνήσεις. Αυτές είναι μερικές από τις δικές μου. Σκηνή πρώτη Έχεις...